Diensten

Van advies tot uitvoering: Installatietechniek Nilwik zorgt ervoor

Technisch advies

Een goed advies is het halve werk. Als onafhankelijk adviseur denken wij graag met u mee. Of het nu gaat om een nieuwe cv-ketel of de mogelijkheden van duurzame energie: we komen altijd met een onderbouwd advies. Tot onze specialismen behoren ook watertechniek — denk aan de bestrijding van legionella — en ventilatie.

Verwarming

Warmte en warm water zijn dé voorwaarden voor comfortabel wonen en leven. De mogelijkheden zijn groot: van een HR-ketel tot vloerverwarming en designradiatoren. We verzorgen het graag voor u.

Sanitair & loodgieterswerk

Hoe ziet uw droombadkamer er uit? Als u aangeeft wat uw wensen zijn, zorgen wij voor de realisatie. Van renovatie tot nieuwbouw. Ook het aanleggen of wijzigen van gas- en waterleidingen en andere loodgieterswerkzaamheden behoren tot ons dagelijks werk.

Lekdetectie

Eén van onze specialismen is het opsporen van lekkages in alle soorten leidingen. Dit doen we vooral voor verzekeringsmaatschappijen, aannemers en instellingen. We sporen het lek van buitenaf op met speciale lekdetectie-apparatuur, of door een camera in de leiding te brengen. Indien gewenst, zorgen we natuurlijk ook voor een vakkundige reparatie.

Luchtbehandeling & ventilatie

Een optimaal binnenklimaat combineert het beste van twee werelden: aangename warmte én voldoende ventilatie. De ClimaRad biedt het antwoord. Deze klimaatradiator geeft warmte en zorgt automatisch voor voldoende ventilatie. Waarbij de verse buitenlucht ook nog eens gefilterd wordt. En dat alles op bijzonder energiezuinige wijze. Kortom, een uniek product voor de beste luchtkwaliteit. Ideaal voor scholen, kantoren en in de zorg. Maar ook gewoon bij u thuis. Installatietechniek Nilwik is gespecialiseerd in de aanleg van deze klimaatradiator. We vertellen u graag meer!