Abonnementen

Altijd tot uw dienst

Natuurlijk wilt u altijd kunnen vertrouwen op uw verwarmingsinstallatie of luchtbehandelingsysteem. Goed onderhoud is dan onmisbaar. Met één van onze serviceabonnementen bent u er zeker van dat uw installaties in topconditie zijn en blijven. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing? Dan zijn onze eigen servicemonteurs 24 uur per dag bereikbaar via ons centrale telefoonnummer: 045 – 575 23 89. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht met problemen als een lekkende kraan of een verstopte waterleiding.

Wist u trouwens dat u een aantal problemen ook zelf kunt oplossen? We geven u graag onze tips bij storingen. Of bekijk de instructievideo's voor het bijvullen van de cv-ketel of het ontluchten van radiatoren. Toch hulp nodig? We zijn u graag van dienst!

Wij hebben altijd de 'waakvlam' aan als het gaat om het verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

Wij geven u gratis advies over de servicemogelijkheden. En zullen u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing is bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning. Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen de concurrerende abonnementskosten.

U kunt kiezen uit 3 serviceniveau's:

Abel&co Onderhoud

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten

Abel&co Service Plus

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten en verhelpen storingen

Abel&co All-In

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten, verhelpen storingen inclusief vervanging materialen

Meer informatie leest u in deze servicefolder

Heeft u een storing met uw centrale verwarming of warmwater installatie, bekijk dan eerst onze instructies voor het opheffen van storingen hieronder.